Wat kost een grafsteen

Grafstenen bij de monumenten tuin in Dordrecht kosten vanaf 800 euro en het is zonder einde. Vragen wat kosten grafstenen is niet eenvoudig te beantwoorden. Dit hangt geheel af wat uw eigen wensen zijn en wat de nabestaanden willen. Aanvullend aan kosten kunnen bijvoorbeeld zijn het plaatsen en de vergunningskosten. De prijs wordt bepaald door de natuursteenkeuze, het model en de hoeveelheid tekst die men op een grafsteen wil zien staan en allerlei handelingen om het te plaatsen.

Wat voor soort natuursteen kiest u

Er zijn vele soorten natuursteen zoals de zwarte materialen en bijzondere geaderde, veelkleurige granieten die vrij duur zijn. En er zijn goedkope soorten zoals de grijze impala en sommige marmer soorten. Die prijzen voor de steensoorten worden bepaald door de ligging van de winplaats.

De uitvoering het model bepaald ook de prijs

Veel modellen worden op voorraad gemaakt en in grote series. Dat drukt de prijs omdat machines maar een keer ingesteld hoeven te worden. De andere kant het duurste voorbeeld is een liggend dubbel graf met heel veel natuursteen onderdelen, die allemaal op maat gemaakt moeten worden.

Samen gevat kun je zeggen de prijs wordt bepaald door: ”Het model dus hoe groot een gedenksteen precies is. De steensoort die men kiest hoe zeldzaam die wel of niet is en tot slot de hoeveelheid arbeid die erin gaat zitten om de letters erop te plaatsen en dan is er nog het plaatsen.” Vraag om een offerte en uitleg over de prijs die berekend wordt.

Heeft u aanvullend vragen over “Wat kost een grafsteen” en “prijzen grafstenen”, wilt u meer weten maak vrijblijvend een afspraak en wij adviseren u graag verder.