Een persoonlijk ontwerp

Persoonlijk ontwerp van een grafmonument

Persoonlijk ontwerp grafmonument

Grafsteen op -maatijn natuurlijk diverse materialen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld glas, graniet, marmer of ruwe stenen, zoals leisteen, zwefkeien en hunebedstenen.

De Monumententuin adviseert u graag over duurzaamheid en het scala aan mogelijke vormen, kleuren en afwerkingen. Ook inscripties zijn in diverse kleuren en lettertypes leverbaar. Het maken van een eigen ontwerp is bijzonder, maar vergt ook kunde en vakmanschap. Juist daarvoor bent u bij de monumententuin aan het juiste adres.

Plexiglas

Plexiglas

Geen grafmonument is gelijk. De allerlaatste plek van uw dierbare zegt iets over hem of haar … Of verbeeldt iets wat nabestaanden belangrijk vinden.

Urnen

Urnen

Stijlvol, bijzonder, beschilderd, handgemaakt, keramisch, glas. Het aanbod van urnen is groot en divers naar materiaal, vorm en kleur.

Grafdecoratie

Grafdecoratie

Een grafdecoratie is niet zomaar een versiering, maar veelmeer een waardevol symbool. Een tastbare bundeling van uw zorg en waardering voor de overledene.

Grafmonumenten

Grafmonumenten

Kwaliteit als blijvende herinnering: Natuursteenbedrijf De Monumententuin voert het keurmerk Natuursteen. Dat betekent dat uw gedenkteken aan de hoogste eisen voldoet.

Enkele voorbeelden

Wilt u meer weten over Persoonlijk ontwerp en het ontwerpen van grafstenen op maat, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.