Onderhoud aan grafmonumenten

 

Dienstverlening is onze kracht

Als u dat wilt, kunt u met De Monumententuin een onderhoudscontract voor onderhoud aan uw grafmonument afsluiten. Wij besteden dan standaard viermaal per jaar zorg en aandacht aan uw gedenkplek. Uw gedenksteen wordt dan keurig schoongemaakt en na afloop zijn de inscripties weer goed leesbaar.

Als het nodig is, doen wij dit alles vaker. Zonder extra kosten.

Kleine reparaties worden op locatie verholpen. Bijvoorbeeld het vervangen van gebroken banden, het rechtzetten van de steen, het vervangen van de dekplaat of het opnieuw inlakken van teksten.

Wilt u meer informatie over het onderhoudscontract? Neem dan contact met ons op!

Onderhoud

Met respect en zorg

Natuursteenbedrijf De Monumententuin is naast het leveren van grafmonumenten ook gespecialiseerd in de reparatie, restauratie en het herstel van grafmonumenten c.q. grafstenen. Zo blijft de gedenkplaats een verzorgde, blijvende herinnering.

De Monumententuin herstelt vakkundig en snel, maar ook met zorg, aandacht en respectvol. De grafsteen is bij ons in goede handen. Wij begrijpen dat dit belangrijk is. De laatste rustplaats van uw dierbare dient er immers netjes uitzien.

Veel kunnen wij ter plaatse doen. Kan dit niet, zoals bijvoorbeeld schuren en opnieuw polijsten van het steen, dan gebeurt dat in onze werkplaats. Altijd omgeven door de grootste zorg.

reparatie

 

Neemt u voor onderhoud of restauratie aan grafstenen en grafmonumenten vrijblijvend contact op met ons. Door goede afspraken met u te maken kunnen wij het grafsteen of grafnmonument weer als nieuw laten blinken.